✉ info@maalderinkmedia.nl     ✆ 06-54 10 62 63

Een goede website zorgt voor verbinding met de doelgroep

BETROUWBARE HOSTING EN DOMEIN REGISTRATIE

Welke domeinnaam ga je registreren en voor welke hosting kies je? Het is belangrijk dat je daar vooraf goed over nadenkt. MAALDERINK MEDIA wil je daar graag bij helpen. Het is per slot van rekening de naam waarop jouw klanten je online vinden. Kies dus bij voorkeur voor een herkenbare domeinnaam. Bedenk er één die makkelijk is te onthouden. Zo ben je sneller en eenvoudiger te vinden voor potentiële klanten en volgers.

HOEVEEL GAAT DE WEBHOSTING KOSTEN ?

Heb je nog geen website met bijpassende e-mailadressen, dan is dit dé oplossing. Als reseller kan ik je in alles ontzorgen. Ik vraag de domeinnaam aan, installeer jouw stukje webruimte op een betrouwbare Nederlandse server, maak je e-mailadres(sen) aan en regel de aanvraag en installatie van het SSL-certificaat. Ik kan direct met de bouw van je website beginnen en heb alles onder mijn beheer. Jij hoeft niks te regelen of naar om te kijken en kunt je bezig houden met je eigen business.

Het ontwerpen en bouwen van een website brengen eenmalige kosten met zich mee. De webhosting zijn jaarlijks terugkerende kosten. In de tabel zie je een prijsindicatie met de bijbehorende verstrekkingen. Dit webhosting pakket zal voor de meesten meer dan voldoende zijn, maar meer is ook mogelijk.
Let wel, dat bij hosting door MAALDERINK MEDIA ook het SSL-certificaat (Comodo standaard) bij de prijs inbegrepen is. Bij de meeste andere aanbieders wordt dit nog eens afzonderlijk in rekening gebracht!

Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact met mij op.

 

( Alle prijzen op deze website zijn exclusief BTW en bedoeld om je een richtlijn voor de prijzen te kunnen geven.
Exacte wensen en afspraken bepalen de uiteindelijke prijs en deze zullen in een offerte worden aangeboden. )

SSL: VEILIG VOOR DE BEZOEKER EN DE WEBSITE ZELF!

Voor het veilig uitwisselen van informatie worden alle websites gehost door MAALDERINK MEDIA standaard voorzien van een SSL certificaat.  Hierdoor zal alle informatie tijdens het internetverkeer vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden. Websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het (groene) gesloten slotje en de https:// in de adresbalk.

Er wordt vaak gedacht dat SSL alleen nodig is wanneer een bezoeker gegevens verstuurt via de website, maar SSL werkt twee kanten op. Met een SSL verbinding zorg je ervoor dat men niet kan meelezen met wat je naar de website verstuurt. Maar het voorkomt ook dat informatie die naar de website verstuurd wordt, of vanaf de website verzonden wordt, aangepast kan worden. Als website eigenaar wil je 100% zeker weten dat jouw bezoeker of klant datgene op jouw website te zien krijgt dat je er zelf hebt neergezet. Daarom is een veilige SSL verbinding voor iedere website een must.

Nog een bijkomend voordeel: Google waardeert het zeer als jouw website een SSL certificaat gebruikt en geeft jouw site hiervoor een hogere ranking!

Maar Maalderink media doet nog meer dan alleen websites bouwen

Scroll naar boven