✉ info@maalderinkmedia.nl     ✆ 06-54 10 62 63

De man achter MAALDERINK MEDIA uit Drempt.
Naast het bouwen van een WordPress website, ontwerp ik voor jou ook graag een logo, visitekaartje, folder en meer ...

icon logo ontwerp

LOGO ONTWERP

Met een fraai logo valt jouw onderneming, vereniging, product of evenement extra op. Opvallen en/of herkend worden, dat is wat je wil!

Je kunt dan ook nog verder gaan dan alleen een fraai logo. Zorg dat je een complete huisstijl hebt. Kleuren, lettertypen, vormen en dergelijke die je overal gebruikt en altijd weer terug laat komen; op de website, visitekaartje, folder, social media, advertentie, kleding enzovoort.
Ook bij het bepalen van je huisstijl help ik je graag.

icon visitekaartjes

VISITEKAARTJES

Een visitekaartje laten maken dat net zo uniek is als je bedrijf? Ook dat is mogelijk!

Natuurlijk kun jezelf en goedkoop overal op het internet visitekaartjes bestellen. Dit zijn vaak de standaard ontwerpen. Lekker makkelijk, maar niet uniek. Ga je voor iets meer bijzonder en lukt het niet om dat zelf te doen? Ik help je graag.

icon advertentie

ADVERTENTIE

Herhaling is de kracht van de reclame. Een advertentie moet dus regelmatig worden getoond. Deze moet er dan ook strak uitzien.
Een grafisch vormgever heeft er oog voor en weet rekening te houden met de afmetingen, bestandsformaten, uitlijningen en dergelijke.

Probeer op te vallen tussen de concurrentie!

icon brochure

FLYERS EN FOLDERS

Een huis-aan-huis folder, aankondiging van een evenement, informatiefolder, actieflyer, ze zijn er in allerlei soorten en maten.

Jij weet wel wat er op moet komen te staan, maar niet hoe dat ook nog eens leuk kan. Graag maak ik een ontwerp voor je!

icon social media

SOCIAL MEDIA

Wil je ook social media inzetten voor je bedrijf? Als je het lastig vind om goeie content te plaatsen, dan informeer ook gerust eens.

Voor opvallende afbeeldingen voor het profiel, cover of tijdlijn is ook veel mogelijk. Dit kan zelfs gaan tot zelfgemaakte foto’s en bewerkingen met teksten. Je hebt ideeën, maar je komt er niet uit. Twee weten meer dan één!

icon foto-camera

FOTOGRAFIE

Fotografie voor jouw website is minstens zo belangrijk als de tekst. Misschien wel belangrijker. Foto’s trekken aandacht. Al jarenlang fotografeer ik in mijn vrije tijd. Deze ervaring kan ik nu ook bedrijfsmatig inzetten.

Wil jij bijvoorbeeld een zeer unieke website, dan is het mogelijk enkele opvallende foto’s hiervoor door mij te laten maken. Heb je een professioneel blog en wil je zelf op de foto? Je wilt een serie opnamen die je kunt gebruiken voor social media?

Of had je iets anders in gedachten? Laat het me weten.

Scroll naar boven