✉ info@maalderinkmedia.nl     ✆ 06-54 10 62 63

Van een hobby het werk gemaakt

Ga jij binnenkort een eigen bedrijf beginnen, maar heb je nog geen website? En je bent nog zo druk met andere voorbereidingen.

Je bent al ondernemer en je hebt zelf al uren gesleuteld aan een website? Het leek allemaal zo makkelijk, maar het is toch niet geworden wat je in gedachten had.

Of misschien heb jij je al bedacht dat het wellicht handiger is om het bouwen van een website uit te besteden aan iemand die er meer ervaring in heeft.

Hoe dan ook, je hebt besloten om een website te laten maken door een ander. En dan kom ik in beeld!

Aangenaam

Ik ben Gerard. Eén van die mensen die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Meer dan vijftien jaar geleden begon ik hobbymatig met het ontwerpen en bouwen van websites. Een heel leuke hobby waar ook veel tijd in gaat zitten. Voor mij geen probleem dus, maar voor jou is dat natuurlijk een ander verhaal. Jij wilt gewoon verder met datgene waar jij passie voor hebt; jouw onderneming. Dan is het een goed idee dat ook vooral te blijven doen en het bouwen van een goede WordPress website uit te besteden aan mij. Ik zal er met volledige overgave en veel plezier aan werken!

Wat je bij mij kunt verwachten

• Vrijblijvende kennismaking
• Meedenken
• Doelgerichte adviezen
• Duidelijke afspraken
• Leveren van kwaliteit

Lijkt het je wat?

Mail of bel mij. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken!

Scroll naar boven